Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KUTYA-MACSKA viccek

KUTYÁS VICCEK

- Mennyibe kerül ez a kutya?
- Ötezer forintba.
- És hűséges fajta?
- Meghiszem azt! Már vagy ötször eladtam, és reggelre mindig visszajött!

Két kutya áll a cukrázda előtt.-bejössz velem?-kérdi az egyik -hogy gondolod? Ki van írva hogy kutyáknak belépni tilos - szerinted sejtik hogy tudunk olvasni?


Pistike panaszkodik anyukájának
-Anya mert van az hogy te is apa is az egész család fehér csak én vagyok fekete?
Kisfiam ne kérdezz semmit!Amilyen parti volt az örülj hogy nem kutya lettél .


Hogy hívják a sovány kutyát?Anorex!

MACSKÁS VICCEK


Eltűnik a spájzból másfél kiló vaj. A háziasszony a macskára gyanakszik. Elkapja a cicát, ráteszi a mérlegre, pont másfél kiló. - Na, a vaj már megvan. ... De akkor hol a macska?
A macska, és az egér bemennek a kávéházba. A pincér kimegy és kérdezi: - Mit hozhatok önnek uram? Egér: - Mondjuk egy kis sajttortát, és 3dl kólát. Odafordul a pincér a mácskához: - És önnek uram? Macska: - Á, nekem csak egy kis tejszínhabot az egérre!
- Hogyan hívják a szúrós macska eledelt? - ??? - Macskusz Kitekaktusz!
- Hogy hívják a hallássérült macskát? - Sücat.
A macska peckesen sétál új kabátjában.A bokorban cincogás hallatszik.Bemegy.Nagy tulakodás, majd kijön a kutya vigyorogva a macska kabátjában: -Nem árt ha az ember tud egy-két nyelvet!
- Asszonyom, meghoztam a papagáját. - Ó, de kedves! De hát ez egy macska! - Az. A papagáj benne van.
Kovács elmegy a pszhiológushoz. - Doktor úr, nagy az én bajom! - No, és mi lenne az? - Doktor úr, én macskának képzelem magam! - És mióta képzeli magát macskának? - Hát, úgy kiscica korom óta.
Egy nőnek van egy macskája, akit imád. Egyszer a cég, ahol dolgozik, külföldre küldi pár napra. Ahogy odaér, fölhívja telefonon a férjét. - Mi újság otthon, drágám? - Megdöglött a macskád. - Mondhattad volna szebben is! Például hogy a Mircike fölmászott a tetőre, és beszorult az ereszbe, de már nem tudtátok megmenteni, mert mire felértetek, a Mircikében már nem volt élet... Néhány hónap múlva a nő megint elutazik, és hazatelefonál. - Mi újság otthon, drágám? - Apád felmászott a tetőre...
Két barát nézi a macskaszépségversenyt. Az egyik megszólal: - Képzeld, egy sziámi macska prémje százezer forintot ér! - Úristen, százezer forintot? És mit kezd az a macska ennyi pénzzel?
Megszabadultunk a gyerektől - a macskánk allergiás volt rá.

 

 
 

 

KépgalériaArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 63618
Hónap: 365
Nap: 8